#keepgoing

Przychodzi taki dzień kiedy wszystko idzie po twojej myśli w życiu się układa, w pracy wszystko ok, a forma do lata coraz lepsza. Nagle się potykasz. Zamykają Cię w domu, z praca nie wiadomo, treningu nie masz gdzie zrobić. Przykre ale prawdziwe. Powiedz jak sobie wtedy radzisz ? Załamujesz się i czekasz na mannę z nieba ? Czy bierzesz sprawy w swoje ręce i próbujesz coś z tym zrobić ? Słuchajcie nie ma co narzekać. Każdego z Nas to spotkało i musimy sobie radzić. Powiedzcie jak Wy dajcie sobie z tym rade i czy zrobić trening bez siłowni jest naprawdę tak ciężko ? Życzę Wam pełni zdrowia i udanego początku tygodnia 💪🤗 #kwarantannamotivation #dontstop #keepgoing #nevergiveup #homefitness #hometraining #motovation #monday #mondaymotivation #kwarantanna


0💬Normal

To be honest, I miss the kitchen life! But hey! until the Hospitality Industry are open 💯 again. Let's not forget our true purpose in life. Let's stay focused and always offer the best hospitality at all times no matter if it at your house or wherever. Let's keep moving forward #stayhome #staysafe #wecandothis #onenation #fuckcovid19 #keepgoing #keepmovingforward


0💬Normal

Duduk rumah masing-masing ye 😊 Elakkan berkumpul di khalayak ramai... Jaga keselamatan diri... Sama2 kita cegah covid-19 💪🏻☺️ Kalau berminat dengan plan yang kami tawarkan, boleh pm tepi 😉 Nanti kami akan poskan sehingga depan rumah.. Plan yang hangat sekarang: ✔️ Unlimited data ✔️ 50gb high speed internet ✔️ 140gb high speed internet Berminat boleh tekan link whatsapp di bawah. Jangan lupa jugak untuk like page kami ye 😁 Whatsapp: http://www.wasap.my/+60148181373/Plancelcom Website: https://telcomobile981115082.wordpress.com/ Page: Master Internet Malaysia #unlimited #celcom #postpaid #awesome #best #noregrets #cepat #cun #youtube #gamer #drama #terbaik #takhabis #keepgoing #loveit #sayajual #trustedseller #hangat #telco #bravo #power #usahawan #business #businessonline #stayathome #malaysia #experienceseller #postage #dudukrumah


0💬Normal

- - Facebook buat #throwback 7 years ago . - - Masa ni umur 22 tahun ... - - Masih orang yang sama , mungkin perangai dan pengalaman berbeza dan kematangan. - - Tapi satu benda masih kekal “ low self esteems “ . Benda ni macam penyakit , penyakit orang yang pernah berbadan besar ( environment, pengalaman ,cara dibesarkan ) .. - - Maybe badan dah kurus tapi “masalah” tu masih ada . 24jam rasa gemuk, 24 jam rasa useless dan 24jam tak cantik ... bukan tak bersyukur tapi tulah orang yang rasa je tahu.. - - Untuk orang yang tahu dan rasa yang sama #keepfighting . - - Support system sangat penting and choose your circle. ❤️ - - - #amieborhan #sharingiscaring #was127kg #ificandoitsocanyou #keepgoing #staypositive #ifyouwantitgogetit #story #inspire #supportsystem #stayathome


0💬Normal

Morning run!😊🏃🏼‍♀️ #running #motivation #keepgoing #solo #solitude #wellbeing #takeamoment


0💬Normal

#2020theyearofplenty #propertyprofessionals #keepgoing @huizemark_agent_cherisefryer @huizemark_middelburg @huizemarkagent_chrizelle_fryer


0💬Normal

This is for you ❤️🔥 @s.singh.__1718 #keepsporting🙏 #keepgoing #tiktokindiaofficial #vishalgautam104


0💬Normal

A constant reminder to keep going to make my life better. #keepgoing #beproductiveeveryday


0💬Normal

Next Page